Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

UDDANNELSE AF HESTE

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

Træning & uddannelse af den islandske hest

Vi tilbyder individuelle skræddersyede træningsforløb af din islandske hest.

 

Det er utrolig vigtigt for hestens holdbarhed, at den er bygget korrekt op, er afspændt, smidig og afbalanceret. Hesten må reagere positivt for de forskellige hjælpere, hvilket er med til at lette den daglige træning og give hesten mulighed for at yde sit bedste, samtidig med at den bevarer sin samarbejdsvilje og glæde ved arbejdet. Derfor lægger vi særlig stor vægt på at uddanne hestene korrekt, gennem en målrettet og ambitiøs træning, der både tilgodeser hestens fysik og psyke.

Christina og Hans-Christian og deres team af hjælpere har gennem deres ridekarriere trænet mange forskellige heste på alle uddannelses stadier. De har derfor en stor faglig baggrundsviden for at kunne sætte sig ind i, hvordan din hest skal trænes. Derudover arbejder de ambitiøst og målrettet med at opnå det bedste resultat i træningen.

 

Vi ønsker, at ejeren skal have indsigt i og forståelse for træningen af deres hest. Derfor udformes der sammen med ejeren et individuelt træningsforløb for ekvipagen. Bestående af en træningsplan for hesten og efterfølgende et undervisningsforløb for rytteren, sådan at både hest og rytter opnår et højere uddannelses niveau. Herved får rytteren et godt grundlag for at kunne arbejde videre efterfølgende på egen hånd.

 

Der planlægges et individuelt uddannelses forløb for hest og rytter, som kan bestå af træning af hesten, undervisning og udarbejdelse af træningsplan for den videre træning efter træningsforløbet hos CHC Master Class.

Pris for uddannelses/trænings forløb 2000 kr. plus moms / pr. uge 

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe eller udfylde formularet.

 

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

v/ Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Vivildvej 4 og 6, 8370 Hadsten

Tlf. 22449940

Mail: vivildgaard@hotmail.com

Navn (required)

e-mail (required)

Emne

Besked