Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

OM OS

k

VORES FILOSOFI

Vi fokuserer på at udvikle hver enkelte rytter ud fra deres nuværende individuelle niveau og forudsætninger og give dem redskaber til at udvikle deres ridetekniske kunnen.

 

Christina Johansen og Hans-Christian Løwe udbyder en bred vifte af kurser, uddannelser og coachingtilbud af høj kvalitet.

Som elev hos CHC Master Class tilbydes du…

 

  • Målrettede, ambitiøse, ærlige og engagerede undervisere, der når de mål, de sætter sig med deres elev og sig selv
  • Undervisere, der sørger for, at den individuelle rytter får de redskaber, der skal til, for at opnå størst mulig udvikling og bedst mulige resultater
  • Undervisere, der yder en intensiv og aktiv indsats i enhver lektion og som interesser sig for at udvikle enhver rytter. 

HANS-CHRISTIAN LØWE

Hans-Christian har stor erfaring og en lang ridekarriere bag sig som konkurrence- og kåringsrytter. Allerede i en ung alder debuterede Hans-Christian på det danske landshold, hvor han blev sølv vinder i T.1 ved de Nordiske Mesterskaber.

 

Hans-Christian har siden 2001 arbejdet professionelt som berider, bl.a. på to af Islands mest anerkendte stutterier Blesastadir og Fét, hvor han har trænet og vist kåringsheste og flere gange deltaget ved Landsmót.

 

I de senere år har han arbejdet som selvstændig underviser og berider i CHC Master Class, hvor han står for uddannelse og fremvisning af stutteri Vivildgårds heste på konkurrence- og kåringsbanerne, samt uddannelse af træningsheste og ryttere. Hans-Christian er en stor del af kursusvirksomheden CHC Master Class og arbejder i dagligdagen intensivt og målrettet med uddannelse af ekvipager og ryttere på alle niveauer. 

CHRISTINA JOHANSEN

Christina er en af Danmarks absolutte topryttere og er adskillige gange danmarksmester. Hun har siden år 2002 mere eller mindre været fast inventar i den danske superelite og på det danske landshold bl.a. til NM 2012 i Sverige, hvor hun blev Nordisk Mester i T.1 på Tjörvi fra Sunnuhvoli.

 

Christina har en lang ridekarriere bag sig som konkurrence- og eliterytter. Hun er bl.a. 7x danmarksmester og har flere gange vundet og stået på podiet ved internationale mesterskaber.

 

I stævnesæsonen 2014 red hun sin højeste udtagelseskarakter i T.1 på 8.27 og 8.56 i finalen, hvilket gjorde at hun lå nr. 2 på den danske rangliste i T.1 efter den regerende verdensmester og nr. 5 på verdensrangliste.

 

Herudover vandt hun Isicups rangliste i 2015 i T.1 og blev i 2016 udtaget med ikke mindre end to heste til Nordisk Mesterskab i Norge, hvor hun red sig ind i to finaler i sport og Gædingakeppni.

I 2022 blev Christina danmarksmester i T.2 på hingsten Nóri fra Vivildgård og blev også udtaget til at repræsentere det danske landshold ved Nordisk Mesterskab 2022 i Finland. 

Hun blev desuden udtaget som personlig reserve for sig selv med hingsten Falinn fra Vivildgård. 

Hans-Christian Løwe

Herudover er Hans-Christian mere eller mindre fast inventar på det danske landshold og i den danske elitesport. Senest blev han udtaget til at repræsentere det danske landshold ved NM i Finland 2022 på Eldjarn fra Vivildgård og som personlig reserve for sig selv med hoppen Skvisa fra Vivildgård. Hans-Christians særlige evne for at uddanne hestene på højeste niveau med fokus på god og harmonisk ridning samt et unikt samarbejde hest og rytter imellem har gjort ham til en unik rytter, træner og fremviser og derfor ligger han nr. 1 på verdens ranglisten over “Good and Harmonius Riding”. Kombineret med hans store interesse for at udvikle og dygtiggøre sig samt interessen for ridningens kunst og at videregive sine kundskaber og viden gør ham til en inspirerende underviser for enhver rytter med interesse for at træne og uddanne sig som rytter på den islandske hest.

 

Hans-Christians mangeårige erfaring med træning af heste på alle uddannelsesstadier, gør ham til en dygtig underviser, da han har en stor ridefaglig baggrund for at vurdere hestens styrker og svagheder samt at vurdere samspillet mellem hest og rytter og derudfra komme med relevante løsningsforslag. Som underviser arbejder Hans-Christian ud fra pædagogiske principper, som at være anerkendende og lyttende, samt at tale i et direkte sprog med en positiv tone. 

 

Resultater:

7 x danmarksmester ( PP1, 5.1, T.1 og 5-gangs kombination)

1x sølvmedaljevinder til NM som junior rytter

Flere gange A-finalist til NM og VM som seniorrytter ( i T.2, T.1, 5.1 og i 5-gangs kombination samt)

2 x bronzevinder til VM:

I 2015 i 5-gangs-kombination på Eldjárn fra Vivildgård.

I 2019 i T.1 på Vigdis fra Vivildgård

Udover sine flotte præstationer på stævnebanerne er Hans-Christian blevet belønnet med adskillige feather prices, for sin flotte og harmoniske ridning og ligger nr. 1 på FEIF´s liste for god og harmonisk ridning.

Christina er en populær underviser og har stor erfaring i at undervise ryttere på alle niveauer. Hun gør et særligt stort arbejde for juniorer/ungryttere, som er en af hendes store interesser. Sammen med Hans-Christian har hun derfor startet et unikt stævneteam, kaldet CHC Master Class young rider, der danner rammen om et hold af talentfulde unge ryttere.

 

Christina har med sin uddannelse som sportsdommer, Life-, & Business Coach samt sin mange årige karriere som elite- og landsholdsrytter  og underviser alle forudsætninger for at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale inden for ridningens verden.

 

Christina har stor erfaring i at arbejde struktureret og målrettet, for at nå sine mål som elitesportsudøver, hvilket har ført til top resultater på stævnebanerne. Derfor har hun som coach mange redskaber til at hjælpe ryttere med at opnå deres fulde potentiale både ridemæssigt og mentalt.

 

Herudover har hun læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreuddannelsen og er derfor uddannet i at formidle budskaber til elever samt at anvende pædagogiske undervisningsprincipper. 

 

Til daglig står Christina for træning og fremvisning af stutteriets heste, samt undervisning, coaching, marketing og bogholderi.

k