Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

 

Arrangement-info

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

Arrangement-info

Præstationsuge for juniorer og ungryttere 2023:

Top præstationen i fokus
I Uge 25/26 fra tirsdag d. 24. juni til lørdag d. 27 juni 2023 afholder vi en præstationsuge for juniorer og ungryttere.
Vi starter lørdag kl. 13:30 med præstationstræning på ovalbanen og derefter teoriaften. Vi slutter tirsdag kl. 17. 
 
I denne træningsuge vil vi dykke ned i fremvisningens kunst. Her vil vi arbejde intens med, hvordan du får succes med:
– At skabe et sundt præstationsmiljø for dig og din hest?
– At lave en toppræstation, når det gælder?
– Fremvisning med overskud, glæde, harmoni og perfektion.
– Denne uge vil også være intensiv forberedelse frem mod DM 2023. 
 
Rytterne vil i løbet af ugen blive undervist i:
– Programridning og analyse på ovalbanen.
– Mentaltræning: Hvordan sætter vi os op til at skulle præstere? Hvordan sørger vi for at være velforberedte og udføre en selvsikker fremvisning med ro, energi og fokus.
– Fremvisnings- og træningsclinics på ovalbanen. Teorilektioner og videoundervisning mm.
 
Ugen igennem vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest.
Præstationsugen vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest frem mod at optimere sine præstationer på konkurrencebanerne. Ugen henvender sig til alle junior og ungryttere, som ønsker at dygtiggøre sig i fremvisning og stævnepræstation.
 

Undervisere:

Hans-Christian Løwe:
Elite A- og landsholdsrytter senest ved NM 2022, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class Education Center og cheftræner på stutteri Vivildgård.
Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt Elite-A og landsholdsrytter senest ved NM 2022. 1x guld ved NM 2012 og 8 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class Education Center. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse og er i dagligdagen træner og fremviser hos stutteri Vivildgård.
 
 
Overnatning/Forplejning:
Det er muligt at medbringe telt eller campingvogne til overnatning. Der er bokse til hestene og mulighed for at lave folde. Alle ryttere medbringer lidt til mad, som vi fordeler, når vi nærmer os træningsugen.
 
Tilmelding og betaling:
Pris: 3500 kr.
Du tilmelder dig til Christina på mail vivildgaard@hotmail.com eller ved henvendelse på tlf. 22 44 99 40. Betalt depositum på 1000 kr. er lig med tilmelding på konto nr. 1935-4386840402. Sidste tilmeldings og betalings dato for en måned før kursus start.
OBS begrænset deltagerantal!! Det går efter først til mølle princippet.
 

Træningsuger 2023

I 2023 afholder vi 4 træningsuger for voksne, der ønsker at videreudvikle sig og opnå større viden om og forståelse for træning af den islandske hest og er indstillet på at rykke sig til at blive en endnu bedre ryttere.

Træningsugerne vil ligge i følgende uger:

Del 1)

Uge 35 fra onsdag. Vi starter onsdag d. 30. august kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter søndag d. 3. september kl. 15:00.

Uge 37 fra onsdag d. 13. september til søndag d. 17. september. Vi starter onsdag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter søndag kl. 15:00.

Del 2)

Uge 40/41 fra fredag d. 6. oktober til tirsdag d. 10. oktober. Vi starter fredag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter tirsdag kl. 15:00.

Uge 41/42 fra fredag d. 13. oktober til tirsdag d. 17. oktober. Vi starter fredag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter tirsdag kl. 15:00.

Man behøver ikke at have deltaget i del 1 for at deltage i del to.

 

Temaet vil være:  ”Harmonisk ridning med fokus på at skabe bedst mulige balance i hestens krop og mindset, sådan at vi kan udnytte dens fulde gangarts- og tempo potentiale.”

 

Vi vil tage udgangspunkt i at uddanne rytterne, sådan at de opnår en større selvsikkerhed i deres daglige ridning og træning. Vi vil teoretisk og i praksis sætte fokus på, hvordan man udfører en velfungerende harmonisk træning med refleksion og reaktion i fokus.
Rytterne vil i løbet af ugen blive undervist i:
Rytterens psyke, fysik og hvordan det har indflydelse på at kunne udføre en korrekt velfungerende træning.
Hvordan vi skaber selvtillid i vores rytterudvikling og i vores ridesport.
Forskellige træningsmetoder og anvendelse af øvelser i træningen.
At træne selvsikkert og kontinuerligt i den rigtige retning.
Clinics omhandlende træningsmetoder af heste ud fra deres individuelle forudsætninger, uddannelsesniveauer og gangartspotentiale.
Teorilektioner og videoundervisning mm.
Ugen igennem vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest. Træningsugen vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest.

 

Undervisere:
Hans-Christian Løwe:
Superelite- og landsholdsrytter senest ved NM 2022, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Lå i 2019, 2020  og 2021 nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class Education Center.

Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2022. 1x guld ved NM 2012 og 8 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class Education Center. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.


Overnatning/Forplejning
Det er muligt at medbringe telt eller campingvogne til overnatning eller bo på diverse overnatningssteder i nærheden. Der er bokse til hestene og mulighed for at lave folde. Alle ryttere medbringer lidt til mad, som vi fordeler, når vi nærmer os træningsugen.

 

Tilmelding og betaling:
Pris: 3750 kr.
Du tilmelder dig til Christina på mail vivildgaard@hotmail.com eller ved henvendelse på tlf. 22 44 99 40. Betalt depositum på 1000 kr. er lig med tilmelding på konto nr. 1935-4386840402. Sidste tilmeldings og betalings dato for en måned før kursus start.
OBS begrænset deltagerantal pr. uge. Det går efter først til mølle-princippet.
Mange Hilsner Christina og Hans-Christian

 

Undervisning på Vivildgård

Vi tilbyder undervisning på Vivildgård, hvor man kan komme med sin hest og modtage 30 minutters undervisning. Prisen for 30 minutter er 400 kr. 

 

 

 

Undervisning på Sjælland

Vi tilbyder undervisning på Sjælland (hhv. Lykkesborg og Lilletorpgaard). 

Prisen er 650 kr. for 40 minutters undervisning. 

 

k

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe eller udfylde formularet.

 

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

v/ Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Vivildvej 4 og 6, 8370 Hadsten

Tlf. 22449940

Mail: vivildgaard@hotmail.com

Navn (required)

e-mail (required)

Emne

Besked