Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

 

Arrangement-info

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

Arrangement-info

Præstationsuge for juniorer og ungryttere 2024:

Top præstationen i fokus
I Uge 26/27 fra lørdag d. 29. juni til tirsdag d. 2. juli 2024 afholder vi en præstationsuge for juniorer og ungryttere.
Vi starter lørdag kl. 13:30 med præstationstræning på ovalbanen og derefter teoriaften. Vi slutter tirsdag kl. 17. 
 
I denne træningsuge vil vi dykke ned i fremvisningens kunst. Her vil vi arbejde intens med, hvordan du får succes med:
– At skabe et sundt præstationsmiljø for dig og din hest?
– At lave en toppræstation, når det gælder?
– Fremvisning med overskud, glæde, harmoni og perfektion.
– Denne uge vil også være intensiv forberedelse frem mod DM 2024. 
 
Rytterne vil i løbet af ugen blive undervist i:
– Programridning og analyse på ovalbanen.
– Mentaltræning: Hvordan sætter vi os op til at skulle præstere? Hvordan sørger vi for at være velforberedte og udføre en selvsikker fremvisning med ro, energi og fokus.
– Fremvisnings- og træningsclinics på ovalbanen. Teorilektioner og videoundervisning mm.
 
Ugen igennem vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest.
Præstationsugen vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest frem mod at optimere sine præstationer på konkurrencebanerne. Ugen henvender sig til alle junior og ungryttere, som ønsker at dygtiggøre sig i fremvisning og stævnepræstation.
 

Undervisere:

Hans-Christian Løwe:
Elite A- og landsholdsrytter senest ved NM 2022, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class Education Center og cheftræner på stutteri Vivildgård.
Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt Elite-A og landsholdsrytter senest ved NM 2022. 1x guld ved NM 2012 og 8 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class Education Center. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse og er i dagligdagen træner og fremviser hos stutteri Vivildgård.
 
 
Overnatning/Forplejning:
Det er muligt at medbringe telt eller campingvogne til overnatning. Der er bokse til hestene og mulighed for at lave folde. Alle ryttere medbringer lidt til mad, som vi fordeler, når vi nærmer os træningsugen.
 
Tilmelding og betaling:
Pris: 3500 kr.
Du tilmelder dig til Christina på mail vivildgaard@hotmail.com eller ved henvendelse på tlf. 22 44 99 40. Betalt depositum på 1000 kr. er lig med tilmelding på konto nr. 1935-4386840402. Sidste tilmeldings og betalings dato for en måned før kursus start.
OBS begrænset deltagerantal!! Det går efter først til mølle princippet.
 

Foredrags/Clinics forløb hos CHC Master Class og Vivildgård

Temaet for dette uddannelsesforløb vil være:
Korrekt og velovervejet uddannelse af den islandske hest, som skaber positive, veluddannede heste, der udnytter deres potentiale og bevarer glæden i at være ride/konkurrencehest.
I denne foredragsserie vil vi arbejde intensivt med uddannelse af den islandske hest. Vi vil fremvise og fortælle om vores uddannelsessystemer, som vi bruger i dagligdagen til uddannelse af Vivildgårds heste på alle niveauer – fra de er føl frem til, at de anvender deres fulde potentiale på internationalt konkurrenceniveau og samtidig bevares som gode, positive rideheste, der er en fornøjelse at ride og arbejde med. Vi vil gå i dybden med uddannelse inden for håndtering, longering, tilridning, gangartstræning, uddannelsen som ridehest og konkurrencehest frem mod at udnytte hestens fulde kapacitet og bevarer et positivt mindset hos den enkelte hest.
1. del: D. 6. december: Håndtering/træning af føl og ungheste til og med 3 år.
Påbegyndelse af bæredygtige træningsprincipper, som skal danne grundlag for deres ridetræning senere i livet. Her vil vi sætte fokus på træningens begyndelse hos føl og ungheste, hvordan de uddannes og håndteres i de første leveår, hvor de introduceres for samarbejdet med mennesket/rytteren.
2. del: D. 10. januar: Klargøring til tilridning og tilridning
Korrekt klargøring og tilridning af den islandske hest. Herunder vil vi fremvise vores opskrift på tilridning af vores heste, og hvordan vi tillærer dem korrekt forståelse og reaktion på rytterens indvirkning samt skaber en positiv fysisk og psykisk balance i hesten.
3. del: D. 7. februar: Træning og grundprincipper i uddannelsen af den islandske hest:
Korrekt træning er altafgørende for at få glæde af vores heste. Denne aften vil vi arbejde med vores udviklings-/træningssystem, som vi anvender i dagligdagen til at bygge vores heste korrekt op trin for trin.
4. del: D. 6. marts: Longering som arbejdsform i uddannelsen af den islandske heste:
Longering er et effektivt arbejdsredskab, hvis det udføres korrekt, og hesten arbejder fokuseret og korrekt fra jorden. Denne aften vil vi sætte longering i fokus og arbejde med:
– Hvordan vi longerer hesten korrekt og bruger dette og jordarbejde til at skabe bedre fokus og samarbejde ml. hest og rytter.
– Hvordan vi bruger longering til at styrke hesten i den daglige træning og få et visuelt billede af hestens bevægelighed og evt. ubalancer.
– Hvordan hestens balance og smidighed øges gennem korrekt arbejde i longe.
5. del: D. 22. marts: Træning af konkurrencehesten:
Vi anvender vores heste til konkurrencer på højeste niveau. Denne aften vil vi sætte fokus på træning af konkurrencehesten. Herunder vil vi arbejde med, hvordan vi træner vores konkurrenceheste, så de udvikler sig kontinuerligt, og hvad det kræver at få dem på internationalt konkurrenceniveau, hvor de bevarer gejsten og glæden samtidig med at yde deres bedste.
Tid:
Kl. 18:00-21:00 i rytterstuen/teorilokalet. Her vil blive serveret kaffe, the og kage.
Der vil disse aftener afholdes teori, clinics og videoundervisning inden for det enkelte tema.
Sted:
Foredragene vil foregå hos CHC Master Class/ Vivildgård
Vivildvej 4
8370 Hadsten
I teorilokale og i ridehal.
Tilmelding og Pris:
Pris: 400 kr. pr. gang på konto 1935-4386840402. Betaling er lig med tilmelding.
Tilmelding til Christina Johansen på messenger, mail: vivildgaard@hotmail.com eller på 22449940.
OBS Der kan deltages i enkelte foredrag/clinics aftener eller i hele serien, som man ønsker.
 

Foredragsserie: Mentaltrænings og udviklingsforløb hos CHC Master Class: 

 Opnå dine mål: Træn dit mindset!

  • Har du ambitioner om at præstere i din ridning og nå dine mål?
  • Ønsker du at udnytte dit fulde potentiale som rytter på stævnebanerne og i den daglige træning samt være i stand til at levere varen, når det gælder?
  • Ønsker du at kunne bevare 100 % fokus på ridningen og være tilstede i hvert øjeblik, når du rider både i trænings- og stævnesammenhæng og dermed optimere dine præstationer?

 

Vi vil i dette forløb træne dig i at lave toppræstationer til stævner og/eller i den daglige træning.

 

Toppræstationer er, hvor du præsterer dit ypperste og giver dig selv 100 % under ridtet, hvor du er 100 % på og til stede i hvert eneste øjeblik og er i stand til at ride aktivt uden at lade uhensigtsmæssige tanker eller andet omkring forstyrre dig.

 

Så er dette mentaltræningsforløb noget for dig.

Dette beløb består af 5 foredragsaftener:

 

D. 29. november: Nå de mål, du sætter dig:

Denne aften arbejder vi med målsætning:

Hvordan laver vi en realistisk, positiv og motiverende målsætning i vores ridning?

Hvordan arbejder vi hen imod målet via. de korrekte delmål i træningen?

Succeskriterier, der skaber selvtillid og motivation.

Hvordan træner vi at bevare et styrkende mindset i processen mod at nå vores mål?

 

 

D. 31. januar: Optimer din egen tilstand til bedre resultater:

Din egen tilstand er afgørende for de resultater, du ønsker at skabe. Derfor vil vi denne aften arbejde med at skabe den rette tilstand for at opnå vores mål og ambitioner. Her vil vi sætte fokus på at ændre tankemønstre, frustrationstanker samt de følelser vores træning og fremvisning udløser, som begrænser os i at ride optimalt. Herudover vil vi også arbejde med, hvordan vi lærer at håndtere fejl.

 

D. 13. marts: Hvad kræver det at få succes på stævnebanerne?

Beslut dig for succes – Tag ansvar for din egen præstation og skab en opadgående præstationskurve for dig selv som rytter. Sæt fokus på at udvikle dine succeser gennem hele sæsonen og lav en præstationsopskrift, som virker, og hvor du har mulighed for at udvikle dit og din hests fulde potentiale.

 

D. 29. maj: Hvad kræver det at skulle præstere i sporten?

Her vil vi arbejde med rytteren i rollen som fremviser.

Her arbejdes med, hvordan vi laver en korrekt fremvisningsplan for os selv som ekvipage. Her vil vi tage udgangspunkt i guidelines, samt hvad det kræver at fremvise sin hest i de forskellige discipliner for at opnå bedst mulige karakterer og en god ridepræstation.

 

D. 19. juni: Toppræstationen kræver forberedelse, fuld fokus og disciplin

Denne aften vil vi arbejde med det at lave individuelle, unikke ridepræstationer, og hvordan vi forbereder os til dette. Vi arbejder med at skabe 100% fokus og det korrekte præstationsmindset, som gør det muligt at levere, når det gælder. Her vil vi sætte rytteren i fokus og arbejde med disciplin og selvudvikling.

 

Foredragsholdere:

Christina Johansen:

Uddannet Life og Business Coach samt elite og landsholdsrytter senest ved NM 2022. Indehaver af CHC Master Class virksomhed indenfor uddannelse af ryttere. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelsen. Christina Har 9 Danmarksmester titler bag sig og flere medaljer fra nordisk mesterskaber samt guld ved NM 2021 i T.1.

 

Hans-Christian Løwe:

Elite og landsholdsrytter senest ved NM2022. Hans Christian er en af Danmarks absolutte topryttere og har flere medaljer og titler bag sig både fra DM, nordisk og verdensmesterskaberne og har flere år i træk lagt nr. 1 på WRL-listen over god og harmonisk ridning. Udover at levere top resultater er Hans-Christian en meget dedikeret underviser og træner og med indehaver af CHC Master Class kursus virksomhed.

 

 

Tid:

Kl. 18.30-21.00 i rytterstuen/teorilokalet. Her vil blive serveret kaffe, the og kage. 

Sted:

Foredragene vil foregå hos CHC Master Class/ Vivildgård

Vivildvej 4, 8370 Hadsten

I teorilokale og i ridehal.

Der vil være mulighed for online deltagelse ved nogle af foredragene.

 

Tilmelding og Pris:

Pris: 400 kr. pr. gang på konto 1935-4386840402. Betaling er lig med tilmelding

Tilmelding til Christina Johansen på messenger, mail: vivildgaard@hotmail.com  eller på 22449940.

OBS Der kan deltages i enkelte foredrag/clinics aftener eller i hele serien, som man ønsker.

Træningsuger 2024

I 2023 afholder vi 4 træningsuger for voksne, der ønsker at videreudvikle sig og opnå større viden om og forståelse for træning af den islandske hest og er indstillet på at rykke sig til at blive en endnu bedre ryttere.

Træningsugerne vil ligge i følgende uger:

Del 1)

Uge 35 fra onsdag. Vi starter onsdag d. 28. august kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter søndag d. 1. september kl. 15:00.

Uge 37 fra onsdag d. 11. september til søndag d. 15. september. Vi starter onsdag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter søndag kl. 15:00.

Del 2)

Uge 40/41 fra fredag d. 4. oktober til tirsdag d. 8. oktober. Vi starter fredag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter tirsdag kl. 15:00.

Uge 41/42 fra fredag d. 11. oktober til tirsdag d. 15. oktober. Vi starter fredag kl. 18:00 med aftensmad og teori aften. Det er muligt at ankomme med hestene fra kl. 17.00. Vi slutter tirsdag kl. 15:00.

Man behøver ikke at have deltaget i del 1 for at deltage i del to.

 

Temaet vil være:  ”Harmonisk ridning med fokus på at skabe bedst mulige bæring og bevægelighed i hestens krop, sådan at vi kan udnytte dens fulde gangarts- og tempo potentiale.”

 

Vi vil tage udgangspunkt i at uddanne rytterne, sådan at de opnår en større selvsikkerhed i deres daglige ridning og træning. Vi vil teoretisk og i praksis sætte fokus på, hvordan man udfører en velfungerende harmonisk træning med refleksion og reaktion i fokus.
Rytterne vil i løbet af ugen blive undervist i:
Rytterens psyke, fysik og hvordan det har indflydelse på at kunne udføre en korrekt velfungerende træning.
Hvordan vi skaber selvtillid i vores rytterudvikling og i vores ridesport.
Forskellige træningsmetoder og anvendelse af øvelser i træningen.
At træne selvsikkert og kontinuerligt i den rigtige retning.
Clinics omhandlende træningsmetoder af heste ud fra deres individuelle forudsætninger, uddannelsesniveauer og gangartspotentiale.
Teorilektioner og videoundervisning mm.
Ugen igennem vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest. Træningsugen vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest.

Undervisere:
Hans-Christian Løwe:
Superelite- og landsholdsrytter senest ved NM 2022, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Lå i 2019, 2020  og 2021 nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class Education Center.

Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2022. 1x guld ved NM 2012 og 8 x danmarksmester. Medejer af CHC Master Class Education Center. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.

Overnatning/Forplejning
Det er muligt at medbringe telt eller campingvogne til overnatning eller bo på diverse overnatningssteder i nærheden. Der er bokse til hestene og mulighed for at lave folde. Alle ryttere medbringer lidt til mad, som vi fordeler, når vi nærmer os træningsugen.

Tilmelding og betaling:
Pris: 3750 kr.
Du tilmelder dig til Christina på mail vivildgaard@hotmail.com eller ved henvendelse på tlf. 22 44 99 40. Betalt depositum på 1000 kr. er lig med tilmelding på konto nr. 1935-4386840402. Sidste tilmeldings og betalings dato for en måned før kursus start.
OBS begrænset deltagerantal pr. uge. Det går efter først til mølle-princippet.
Mange Hilsner Christina og Hans-Christian

 

Undervisning på Vivildgård

Vi tilbyder undervisning på Vivildgård, hvor man kan komme med sin hest og modtage 30 minutters undervisning. Prisen for 30 minutter er 400 kr. 

 

 

 

Undervisning på Sjælland

Vi tilbyder undervisning på Sjælland (hhv. Lykkesborg og Lilletorpgaard). 

Prisen er 650 kr. for 40 minutters undervisning. 

 

k

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe eller udfylde formularet.

 

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

v/ Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Vivildvej 4 og 6, 8370 Hadsten

Tlf. 22449940

Mail: vivildgaard@hotmail.com

Navn (required)

e-mail (required)

Emne

Besked