Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

RIDEKURSER

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

RIDEKURSER

Det har høj prioritet i vores undervisning, at den enkelte ekvipage har vores fulde fokus og på intet tidspunkt er overladt til sig selv, da det i ridning er de små detaljer, der gør de store forskelle. Derfor tilbyder vi udelukkende individuel eneundervisning på vores kurser, så den enkelte rytter og hest får mest muligt ud af undervisningen.

 

Vi er begge som undervisere meget ambitiøse og seriøse omkring vores arbejde og vurderer, at denne undervisningsform lever op til vores ambitioner og giver os mulighed for at kunne gå i dybden med hver enkelt hest og rytter. Derfor giver denne undervisnings/ kursus form en mere tilfredsstillende service både for os som undervisere og for dig som rytter.

 

Christina og Hans-Christians anvender en coachende læringstilgang, hvor rytteren arbejder målrettet. Rytteren lærer at sætte sig realistiske mål i ridningen og at bruge føling, analyse, reflektion og evaluering som redskaber til at nå sine mål, rykke sig og skabe motivation i sin træning.

k

Endags kurser:

Der undervises udfra ekvipagens individuelle niveau og problemstillinger. Der vil være fælles morgenmad og frokost, samt eftermiddags kage.

 

Til disse kurser, vil der om formiddagen være et teoretisk oplæg. Herefter vil hver rytter modtage 40 min. eneundervisning. Undervisningen vil tage udgangspunkt i ekvipagens problemstillinger og i løsningsforslag tilpasset den enkelte rytters ridetekniske niveau.

 

Der vil være fælles morgenmad og frokost, samt eftermiddags kage.

Undervisning ved Hans-Christian Løwe

Todages kurser:

Hver enkelt kursus har et overordnet rideteoretisk tema eller et coachende fokus på at træne det mentale aspekt i forhold til at præstere som rytter i den daglige træning og i fremvisnings situationer.

 

Det teoretiske tema gennemgåes grundigt i form af lærestyret tavleundervisning, videogennemgang, workshops og clinics. Hver enkelt rytter modtager individuel rideundervisning udfra deres læringsforudsætninger og ridetekniske kunnen.

Teori undervisning på Vivildgård

5 dages kurser – Træningsuge:

Disse kurser er intensive træningsuger for ryttere, der ønsker at videreudvikle sig og opnå større viden om og forståelse for at træning af den islandske hest.

 

På kurserne vil hver enkelt rytter dagligt modtage eneundervisning på egen hest og der vil blive udformet en individuel træningsplan. Herudover vil der være flere workshops med forskellige emner som f.eks. hovpleje og beskæring/skoning, hesteforståelse og håndtering af heste på forskellig stadier, hestens psyke og reaktionsmønstre og hvordan det har indflydelse på at kunne udføre en korrekt velfungerende træning, optimering af den enkelte rytter som træner af sin hest samt workshops omhandlende det korrekt mentale fokus i vores uddannelse som ryttere og i arbejdet med heste.

 

Der vil være clinics om trænings metoder af forskellige heste med individuelle forudsætninger, uddannelses niveauer og gangartspotentiale.
Kurserne vil også byde på flere sjove og hyggelige sociale arrangementer.
Rytterne vil blive inddelt i hold efter deres individuelle ridetekniske niveau, sådan at der er aktiviteter, workshops og teori der passer til alle.

 

Træningsugerne vil være en videreuddannelse af den enkelte rytter og hest.

Se mere om de aktuelle kurser under aktiviteter i menuen eller på vores Facebook side:  CHC Master Class

Kontakt os gerne for yderligere info om kurserne, priser mm. på tlf. 22 44 99 40 eller på mail: vivildgaard@hotmail.com

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe eller udfylde formularet.

 

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

v/ Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Vivildvej 4 og 6, 8370 Hadsten

Tlf. 22449940

Mail: vivildgaard@hotmail.com

Navn (required)

e-mail (required)

Emne

Besked