Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

k

Tak til vores sponsorer:

initial image

IPEA

Christina og Hans-Christian bruger alle IPEA produkter, vitaminer og muskelopbygning. IPEA sørger for at hesten er dækket ind med, hvad den behøver for at kunne præstere optimalt både i den daglige træning og op mod og under stævner. Deres produkter er i top kvalitet og bør bruges af enhver rytter, der ønsker det bedste for sin hest.

Klik på logoet og læs mere om EPEA og deres produkter på deres hjemmeside:

initial image

EQUINICS

Christina og Hans-Christian anvender flere af Equinics produkter i den daglige træning og undervisning. Equinics produkter er af højeste kvalitet og kan anvendes både af elite- og sports rytteren men også den fritids rytteren, der ønsker at øge hestens præstationsevne og velvære.

Klik på logoet og læs mere om Equinics og deres produkter på deres hjemmeside:

initial image

TOP REITER

Christina Johansen og Hans-Christian Løwe bruger udelukkende rideudstyr og tøj fra Topreiter i den daglige træning og til stævner. Topreiter producerer og sælger alt i rideudstyr og ridetøj af høj kvalitet til den islandske hest og dens rytter. Topreiter er i top kvalitet og flot design som er tilpasset den islandske hest og dens ryttere. Topreiters produkter sælges hos CHC Master Class

Klik på logoet og læs mere om Topreiter og deres produkter på deres hjemmeside:

Interesseret i at blive vores sponsor?

Vi vil blive meget glade for din henvendelse, hvis også din virksomhed gerne vil fremgå som vores sponsor.