Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

CHC Elite

 

Konceptet bag CHC Master Class Elite er at uddanne talentfulde unge ryttere, der er ambitiøse, målrettede og seriøse i deres træning. Samt ryttere, der ønsker at lave toppræstationer på konkurrencebanerne.

Målet er at give rytteren en rideuddannelse på højt niveau, hvor rytteren opnår en stor heste- og rideforståelse samt en reflekterende, evaluerende og analyserende tilgang til arbejdet med hestene, der gør det muligt at opnå optimal kontinuerlig udvikling i den daglige træning. Herudover lægges der en endnu større vægt på den mentale del i at skulle præstere og være på i træningen såvel som i præstationssammenhæng og i at dygtiggøre rytterne, så de forbedre deres ridekundskaber og dermed bliver optimale trænere og fremvisere af deres heste.

“Læringsprocessen i at blive en dygtig rytter og uddanne sin hest bedst muligt ud fra en positiv motiverende lærings tilgang har højeste prioritet i CHC Master Class uddannelses koncept.” 

 

Dette hold henvender sig til ryttere med højt rideteknisk og ambitiøse målsætninger som ønsker at præstere selvsikkert i deres træning og på stævnebanerne. Samt ryttere der ønsker at opnå kontinuerlig udvikling i træningen og i deres præstationer.

 

Mål og visioner

 
  • At udvikle den enkelte rytter mest muligt og give dem mentale og ridetekniske kundskaber til at udføre en optimal og succesfuld træning af deres hest med kontinuerlig fremgang.
  • At hver rytter udnytter deres fulde potentiale i den daglige træning og på stævnebanerne samt rider selvsikkert og reflekterende.
  • At rytteren bliver uddannet til at lave toppræstationer med deres hest på stævnebanerne og når deres præstationsmål.

 

Underviserne 


Hans-Christian Løwe:
Superelite- og landsholdsrytter senest ved NM 2022, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed.

Christina Johansen:           
Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2022. 1x guld ved NM 2012 og 8 x danmarksmester, senest i T.2 2022. Medejer af CHC Master Class uddannelsesvirksomhed. Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.

 

 

 

Udtagelseskrav

for CHC Master Class Elite-hold:

For at være i betragtning til at være på dette hold, skal man kunne opfylde udtagelseskravene herunder:

  • Besidde et højt rideteknisk niveau.
  • At yde en seriøst, målrettet og intens træningsindsats i dagligdagen.
  • Have ambitioner for sin træning og selvudvikling.
  • Have mål for at præstere på konkurrencebanerne og forbedre sine præstationer fra gang til gang.
  • Have mål om at kunne lave toppræstationer ud fra en realistisk målsætning, som bygger på hest og rytters uddannelsesniveau.

Dette uddannelsesforløb vil bestå af 6-7 2,5 dages (pris 1750 kr. pr. kursus) kurser hos Christina og Hans-Christian over året. Til kurserne vil der blive afholdt clinics, workshops omkring træning af heste, eneundervisning, rideteori, mentaltræning, en til en coaching, præstationsundervisning mm. Herudover vil hver rytter skulle arbejde intens med træning af sig selv og sin hest mellem kurserne.

 

 

Ansøgning:

 

Såfremt man er interesseret i at komme på holdet for 2024-2025, skal man sende en skriftlig ansøgning på mail: vivildgaard@hotmail.com, som skal indeholde en rytter profil, resultater, mål, ambitioner, motivation mm.

Der vil evt. kunne være en optagelsesprøve for den enkelte rytter, hvor der skal fremvises en træningslektion, hvis vi finder det nødvendigt, for at vurdere rytterens ridetekniske niveau. Den enkelte rytter vil få besked herom, når vi har modtaget ansøgningen.

Ansøgelsesfristen er d. 01.-08.-2024.

Rytterne er udtaget til at være på holdet for et år ad gangen. Der er mødepligt på kursusforløbet. Såfremt der er mangel på rytterens deltagelse til kurserne, vil rytterens plads bortfalde til anden side. Hvis man har yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Christina på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com 

Såfremt man har yderligere spørgsmål, er man velkommen til at kontakte Christina på 22449940 eller på vivildgaard@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer til et spændende lærerigt år.

Mange Hilsner Christina og Hans-Christian