Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

LIVE E-UNDERVISNING

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

LIVE E-UNDERVISNING

Ønsker du at modtage rideundervisning hos Christina Johansen eller Hans-Christian Løwe, er det nu muligt at modtage eneundervisning hjemme på din bane, ovalbane , i din ridehal eller til stævner, uden at vi er fysisk til stede, men over internettet/telefonen. Ekvipagen filmes i ridelektionen som går direkte Live til underviseren, som så giver undervisning/coaching via telefonen.

 

Denne undervisnings form vil gøre det muligt for os at udføre en  målrettet, intens og koncentreret undervisnings lektion, samt at følge rytterne tæt i deres daglige træning og i fremvisnings situationer.

Forud for e-undervisningen aftales, hvordan lektionen skal struktureres og tilrettelægges. Det er muligt at bruge lektionen på undervisning, coaching, planlægning af træning samt diverse spørgsmål mm.

 

Derudover tilbyder vi også denne undervisnings form i forbindelse med stævner, her kan vi tilbyde træning aftenen inden fremvisning, opvarmning, træning mellem fremvisninger samt at se programmet og give feedback.

 

Såfremt dette har din interesse kontakt Christina på 22449940, Messenger eller på mail: vivildgaard@hotmail.com  for aftale hvornår og hvordan lektionen skal struktureres. I forhold til det tekniske er der flere løsninger, som vi gør brug af. Dette aftales med den enkelte rytter.

 

Det er muligt at modtage lektioner på henholdsvis.

20 min:                                    300 kr.

30 min:                                    450 kr.

40 min:                                    600  kr.

 

Der betales på mobilepay forud for lektionen.

Kontakt

Du er velkommen til at sende os en e-mail, ringe eller udfylde formularet.

 

Stutteri Vivildgård & CHC Master Class

v/ Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Vivildvej 4 og 6, 8370 Hadsten

Tlf. 22449940

Mail: vivildgaard@hotmail.com

Navn (required)

e-mail (required)

Emne

Besked