Åbnings-, og telefontider:
Man - Fre 07.30 - 19.00 22 44 99 40

e-mail
Adresse:

Vivildvej 4 – 8370 Hadsten

Talenthold med Christina Johansen og Hans-Christian Løwe

Talentudvikling

CHC Master Class arbejder målrettet med talentudvikling af ryttere. For os er det en passion at uddanne ryttere til at blive så dygtige trænere af deres islandske heste som muligt. Derfor er vi meget engagerede i at udvikle, coache og hjælpe ryttere, som ønsker at dygtiggøre sig inden for træning og uddannelse af den islandske hest.

Vi forsøger at give vores elever indsigt i alle stadier af hestens uddannelse, og give dem en stor forståelse for den korrekte opbygning og træning af den islandske hest, sådan at den er styrket fysisk og mentalt til at udføre det arbejde, vi som ryttere byder den.

Eleverne tilegner sig en stor viden om hestens anatomi og dens naturlige reaktionsmønstre. Sådan at de opnår en forståelse og respekt for den type hest, de arbejder med. Kun ved at forstå hestens natur og instinkt er man i stand til at træne dem korrekt og sørge for en positiv styrkende indlæring. Vi lægger vægt på at rytterens fornemste opgave er, at motivere hesten sådan, at den bevarer glæden ved arbejdet.

“Læringsprocessen i at blive en dygtig rytter og uddanne sin hest bedst muligt har højeste prioritet i CHC Master Class uddannelses koncept.” 

 

   Læringsprincipper

I arbejdet med de ryttere anvender Christina og Hans-Christian en coachende læringstilgang, hvor rytteren arbejder målrettet. Rytteren lærer at sætte sig realistiske mål i ridningen og at bruge føling, analyse, reflektion og evaluering som redskaber til at nå sine mål, rykke sig og skabe motivation i sin træning.

Det mentale aspekt i at skulle præstere har stor betydning i CHC Master Class’ talentudviklings arbejde. Da ridning kræver de rigtige signaler/korrektioner i det rigtige sekund, er det altafgørende, at rytteren formår at være fuldt ud tilstede i ridningen. Hvilket kun lade sig gøre, hvis rytteren ikke er begrænset af negative tanker og en hæmmende mental tilstand, som skaber usikkerhed og mentalt fravær.

Derfor lægges der stor vægt på at træne rytterne mentalt i, at kunne anvende en positiv styrkende tilstand og skabe et styrkende tankemønster, der skaber selvtillid.

    Underviserne

Hans-Christian Løwe:
Superelite- og landsholdsrytter senest ved VM 2019, 2 x medaljevinder ved VM, 7 x danmarksmester og professionel berider. Ligger nr. 1 på FEIF´s liste over Good and Harmonious Riding, underviser og foredragsholder.

Christina Johansen:
Uddannet Life og Business Coach samt superelite og landsholdsrytter senest ved NM 2016. 1x guld ved NM 2012 og 7 x danmarksmester.  Har læst psykologi, pædagogik og didaktik på læreruddannelse.

 

   Konceptet

I stævnesammenhæng arbejdes der særligt med positiv præstations tilgang, sådan at stævneridning og det at præstere i ridningens verden bliver en positiv oplevelse for rytteren. Her lægges der stor vægt på skabe en positiv læring af at fejle, sådan at rytteren ikke er bange for at fejle, men er i stand til at lære af sine fejl og også fokusere på de små succeser undervejs i præstationen.

Konceptet bag CHC Master Class talentudvikling er at uddanne og støtte talentfulde ryttere, der er ambitiøse, målrettede og seriøse i deres træning og er interesserede i at dygtiggøre sig gennem målrettet undervisning og coaching. Hos CHC Master Class er målsætningen at uddanne ryttere og heste via. målrettet, seriøs træning og undervisning samt teori, sådan at rytteren opnår en stor heste- og rideforståelse og dermed opnår resultater på stævnebanerne.

Læs mere om vores to talenthold i menuen under CHC classes.